JOHN HANSEN painter

51 years in Service of ART

My net gallery, calender and scrapbooking

               

 

 Velkommen til min hjemmeside, som jeg efterhånden i mange år har kaldt gallerihansen.dk. Jeg forsøger at samle det meste om mit lange virke som billedkunstner her, så det udover at fortælle nyheder og sælge via webshop, er en bibliografi om mit virke i mine over 50 år som billedkunstner.

 

Mag. art. Lise Lotte Blom, der desværre døde i 2019,fulgte og skrev om mig i mange år og bad mig altid være præcis med størrelse og materiale, tid og sted for udstillinger. Det vil jeg forsøge at efterleve og huske hendes mange mails,hvor hun bad om mere præcise oplysninger om  mine værker.

 

Lise Lotte Blom har formidlet  viden om fynsk kunst (og altså også migembarassed )både på Folkeuniversitet og Kunstavisen en menneskealder!

 

 

                                   

                                       Huskebillede

 

 

Jeg holdt nytår  i Malerhuset i Sønderho på FANØ. Det store atelier gav mig ro til at fordybe mig  i bl.a. HUSKEBILLEDER.

 

 

Der er derfor helt nye huskebilleder til salg her på hjemmesiden!

 

 

 

 

 

Calender

 

 

 

Der arbejdes på værkstedet den kommende tid og til februar drager jeg til THY og arbejder med grafik på Kirsten Kjær museums værksted                                        

 

 

 

2022 byder også  på planlagte udstillinger i kunstforeninger, samt PAPIAK udstilling på Tobaksgården i Assens til august og Sulegården i december. Dog ingen udstillinger først på året, da kulturen jo indtil videre er lukket ned i Danmark.

 

 

 

 

  Torso

 


 

 

Følg mig også på INSTAGRAM